• FRI FRAGT OVER 500.-
  • HURTIG LEVERING, 2–3 DAGE
  • 30 DAGES RETURRET
  • ALTID FORNUFTIGE PRISER
  • SIKKER BETALING

Gyukatsu

Oprettet d.

Gyukatsu

Gyukatsu

 

Ingredienser:

 

  • 1 stk. Sirloin steak, 190 g.
  • 1 kop hvedemel
  • 2 æg
  • 1 kop rasp
  • 1 teskefuld wasabi
  • 3 teskefulde sojasauce
  • ½ spiseskefuld peber
  • ½ spiseskefuld salt

 

Sådan laver du det:

 

  1. Tag 190 gram sirloin steak og krydr med salt og lidt peber.
  2. Dæk kødet helt med mel, derefter æg og derefter rasp.
  3. Steg i olie i 3 minutter ved middel varme. Når tiden er op, tages kødet ud.
  4. Skær i smukke stykker. Server med strimlet kål, japansk ris, misosuppe, wasabi og sojasauce. Velbekomme!