• FRI FRAGT OVER 500.-
  • HURTIG LEVERING, 2–3 DAGE
  • 30 DAGES RETURRET
  • ALTID FORNUFTIGE PRISER
  • SIKKER BETALING

Hjemmelavet Krispende Stegte Svinekøds Dumplings (Gyoza)

Oprettet d.

Hjemmelavet Krispende Stegte Svinekøds Dumplings (Gyoza)

 

Hjemmelavet Krispende Stegte Svinekøds Dumplings (Gyoza)

 

Ingredienser

  • 250 g. hakket svinekød
  • Spiseskefulde hakket hvidløg
  • 1 stor løg, hakket
  • ¼ hoved kål, hakket
  • Purløgblade, hakket (3 stilke)
  • 3 forårsløg, skåret
  • 1 spiseskefuld revet ingefær
  • 1 spiseskefuld tapiokamel
  • 2 spiseskefulde soja
  • 1 spiseskefuld sesamolie
  • 1 spiseskefuld vegetabilsk olie
  • 1 spiseskefuld sukker
  • 50 g. Gyoza-ark

 

Sådan laver du det

 

  1. Tag hakket svinekød, hakket hvidløg, hakket løg, hakket kål, hakket purløgblade, hakkede forårsløg, revet ingefær, tapiokamel, soja, sesamolie, sukker og hæld det i en skål og rør godt rundt.
  2. Læg gyoza-arket på din hånd. Brug en lille spatel eller ske til at tage lidt fyld og læg det i midten af gyoza-arket. Gnid lidt vand på kanterne. Fold den anden side af gyoza-arket over, og pak begge sider forsigtigt ind mod midten. Lav en smuk kurve.
  3. Tag de færdigindpakkede gyoza og læg dem i panden. Tilsæt lidt olie. Indstil varmen til middel, indtil panden begynder at blive varm. Hæld langsomt vandet i, cirka halvdelen af gyoza. Læg låget på og tænd for varmen. Vent indtil vandet er fordampet.
  4. Når vandet er helt fordampet, sluk da for varmen og fjern panden fra komfuret. Tag panden og vend gyozaerne ud på en tallerken.