Stegte Rejer med Hvidløg og Hvid Peber
Ingredienser:
- 300 g. Rejer
- 15 g. Hvidløg
- 40-50 g. Hvidløg
- 15 g. Forårsløg
- 2 spsk. Vegetabilsk olie
- 1 ½ teskefuld Østerssauce
- ½ teskefuld Fiskesauce eller Soyasauce
- ½ teskefuld Sukker
- ½ teskefuld Stødt hvid peber
- Vand
Fremgangsmåde:
- Hak hvidløg og skær forårsløgene.
- Fjern rejehuden og tarmen.
- Hæld 1 ½ spsk. olie på panden.
- Brug lav varme til at stege det blendede hvidløg.
- Sluk for komfuret, når hvidløget har fået en gyldenbrun farve.
- Fjern olie fra det stegte hvidløg.
- Brug middel varme og brug den resterende olie fra det stegte hvidløg + endnu ½ spsk. olie.
- Kom det blendede hvidløg på panden og steg, indtil du kan dufte hvidløgsaromaen.
- Kom rejerne i, tilsæt alle krydderierne. Tilsæt lidt vand og sluk for komfuret, når rejerne er kogte. (Kog ikke rejerne for længe, da de mister deres lækre tekstur.) Sluk for varmen, så snart de er færdige.
- Læg forårsløgene ovenpå.