Stegte rejer med hellig basilikum (Pad – ka – prao - koong)
Serverer: 1 – 2 personer
Ingredienser
200 g. rejer
1 spiseskefuld hakket hvidløg
1 ½ spiseskefuld (eller mere) chili
20 hellige basilikumblade
3 spiseskefulde vegetabilsk olie
1 spiseskefuld lys sojasovs
1 spiseskefuld østerssovs
1 spiseskefuld fiskesovs eller en knivspids salt
1 spiseskefuld sukker
3 spiseskefulde bouillon eller vand
Sådan laver du det:
- Blend rød chili og hvidløg til en pasta.
- Vask de 20 basilikumblade.
- Sæt panden på middel varme og varm den forberedte vegetabilske olie.
- Tilsæt derefter chili og hvidløg og steg det sammen i panden. Tilsæt derefter de forberedte rejer.
- Begynd at tilberede rejerne.
- Tilsæt østerssovs, sojasovs, fiskesovs eller salt og sukker. Rør det sammen og tilsæt lidt vand. Rør godt.
- Sluk for varmen og tilsæt de hellige basilikumblade. Server med dampet ris og nyd!