
-
-
Tom Yum Koong ( Rejesuppe med krydderi )
Oprettet d.
Tom Yum Koong (Rejesuppe med krydderi) Ingredienser 300 g Flodrejer, skallede 300 g Østershatte, renset 3-4 Schalotteløg, smadrede 3-4 Citrongræs, smadrede og...Læs mere -
Hjemmelavet Krispende Stegte Svinekøds Dumplings (Gyoza)
Oprettet d.
Hjemmelavet Krispende Stegte Svinekøds Dumplings (Gyoza) Ingredienser 250 g. hakket svinekød Spiseskefulde hakket hvidløg 1 stor løg, hakket ¼...Læs mere -
Stegte Rejer med Hvidløg og Hvid Peber
Oprettet d.
Stegte Rejer med Hvidløg og Hvid Peber Ingredienser: 300 g. Rejer 15 g. Hvidløg 40-50 g. Hvidløg 15 g. Forårsløg 2 spsk. Vegetabilsk olie...Læs mere -
Stegte rejer med hellig basilikum (Pad – ka – prao - koong)
Oprettet d.
Stegte rejer med hellig basilikum (Pad – ka – prao - koong) Serverer: 1 – 2 personer Ingredienser 200 g. rejer 1 spiseskefuld hakket hvidløg...Læs mere